ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η Σχολή Beauty & Fashion του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, του  Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ της Ευρώπης

Έχοντας προσφάτως ανακηρυχθεί το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης στα «Βραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διαθέτει το πληρέστερο και πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών Μόδας & Ομορφιάς, παρέχοντας στους σπουδαστές του 360ο εκπαίδευση σε όλο το σχεδιαστικό και κατασκευαστικό φάσμα.

Το εκπαιδευτικό ρόστερ της Σχολής στελεχώνουν διακεκριμένοι fashion designers, make up artists και φωτογράφοι Μόδας, ανάμεσα στους οποίους ο διεθνής σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος, designer των Beyoncé & Jennifer Lopez και επικεφαλής του AKMI Fashion School, ο φωτογράφος και κριτής των GNTM και My Style Rocks, Δημήτρης Σκουλός, ο make up & hair expert Παντελής Τουτουντζής, ο commercial photographer Πάνος Γιαννακόπουλος, η international mua Έλενα Χατζηνικολίδου κ.ά.

Στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής αποστολής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η βιωματική, hands on εξειδίκευση σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Μεταξύ άλλων, βασικός πυλώνας του σπουδαστικού προγράμματος είναι η διατμηματικότητα, με πληθώρα ειδικοτήτων (designers, make up artists, κομμωτές, φωτογράφοι) να συνεργάζονται στο ετήσιο fashion show αποφοίτησης, με τη next designers’ generation να αποκτά έτσι την πρώτη της ολοκληρωμένη επαγγελματική εμπειρία στη Βιομηχανία της Μόδας.

Λίγα λόγια για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ…

Έχοντας προβεί στη μεγαλύτερη επένδυση εκπαιδευτικού ομίλου στην Ελλάδα σε προγράμματα σπουδών, εκπαιδευτικό προσωπικό και κτιριακές υποδομές και εγκαταστάσεις, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί τον μεγαλύτερο Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στην Ελλάδα. Αποτελεί το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα που έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΙΕΚ (EVBB), κατέχοντας την αντιπροεδρία. Με 17 διεθνείς διακρίσεις ποιότητας και υπεροχής και πανελλαδική παρουσία σε 9 πόλεις, στην Αθήνα, τον Πειραιά, το Ελληνικό, τη Χαλκίδα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Λάρισα και τη Ρόδο, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει περισσότερες από 100 δυναμικές ειδικότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα της αγορά εργασίας. Διαθέτει το πρώτο Interactive Career Office, ένα ισχυρό πανελλαδικά δίκτυο 5.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που αποτελεί τη γέφυρα των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.

 

Info

Website: ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Facebook:@IEK AKMI – ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Instagram: @iekakmiedu